Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

  • TESLA. WallConnector.Crop e1680596977328

 

Elbillading – hvorfor kjøpe ladestasjon?     

Når du har investert i en elbil vil du trenge en lader til batteriet. Et bilbatteri trekker mye strøm over tid, det er derfor viktig at
det velges utstyr og kabel som takler oppgaven. Ved elbillading gjennom vanlig stikkontakt er det fare for overbelastning og varmgang da vanlige strømkurser
ikke er dimensjonert for å tåle stor belastning over tid. Kursene har heller ikke riktig jordfeilbeskyttelse.

En vanlig jordfeilbryter vil ikke slå ut ved jordfeil fordi elbilladere vil maskere feilen og sette bryteren ut av spill når man lader via
vanlig stikkontakt. Derfor må det installeres en jordfeilbryter type B om man vil lade gjennom vanlig stikkontakt og samtidig være sikker.
   

 

Vi tilbyr fastpris  på ferdig installert ladestasjon til hjemmet ditt. Klikk her for å gå videre.

    

Hvor mye koster en ladestasjon? 

Nøtterøy Elektriske tilbyr et bredt utvalg av elbilladere i forskjellige prisklasser. Vi har ladestasjoner som passer til ulike behov, fra den rimelige og lokalproduserte Amina ladestasjonen til de unike designstasjonene fra Andersen A1. Vi samarbeider med ulike leverandører for å sikre et variert utvalg.

Prisene på ladestasjonene varierer avhengig av modellens funksjoner og ladekapasitet. Noen modeller er enkle og rimelige med begrenset ladekapasitet, mens andre er designstasjoner med flere funksjoner og større kapasitet.

Amina ladestasjonen er et godt eksempel på en prisvennlig og pålitelig lader som gir tilstrekkelig kapasitet for å lade elbilen din. Amina passer til alle type 2 kontakter og har en effekt på opptil 7,4 kW.

Hvis du ønsker høyere effekt og et annet design, er Zaptec Go ladestasjonene et godt alternativ for elbillading. Denne modellen tilbyr flere muligheter sammenlignet med Amina. Den har integrert 4G med et gratis e-simkort, og kan kobles til internett via 4G- eller Wi-Fi-dekning, slik at du kan styre ladestasjonen med en app på telefonen din. Zaptec Go ladestasjonene kan levere en imponerende effekt på opptil 22 kW, noe som gjør dem svært kraftige og hurtige ladere.

  • elbil lading

Klikk her for fastpris på hjemmeladere.

To typer ladestasjoner til hjemmelading

Det finnes hovedsakelig to typer ladestasjoner for elbillading til hjemmet, enkel og smart løsning. En enkel ladestasjon er uten spesielle funksjoner og leverer kun strøm til bilen din når du plugger den inn, enkelt og greit.
 

En smart ladestasjon har funksjoner som lar deg styre ladehastighet og tidspunkt hvor bilen skal starte å lade via telefonen. Dette er spesielt fordelaktig når strømmen er dyr eller om man ønsker å begrense totalbelastningen på strømnettet. Nettleie blir høyere om man bruker mye energi i husholdningen samtidig, derfor vil et smart system som starter lading når du ikke bruker mye strøm ved siden av være gunstig for lommeboken.

Mange finner at den enkle ladeboksen fyller deres ladebehov godt nok. Dersom du ønsker å kunne styre ladingen, må du ha en smart ladeboks, noe som for øvrig kan lønne seg om strømprisene og nettleie holder seg høye over tid.

 

eoMini 3,6-7,4kW – kr: 7500 + montering

eoBasic 3,6-7,4kW – kr: 8600 + montering

Easee Home ladestasjon – kr: 9800 + montering 

Tesla Wall Connector Gen3 – kr: 5690 + montering

Zaptec Go – kr: 7499 + montering

Amina: 4990 + montering

     

                                                                                                                                                                      Ladestasjon elbil eksempel 3

Installasjonsprosess

1. Fyll ut skjema for nedenfor eller ring oss for en hyggelig prat om dine ladebehov. 

2. Vi har gratis, uforpliktende befaring. Avtal en tid hvor vi kan komme å se på oppdraget for å gi et pristilbud. 

3.  Bestem hvilke type ladestasjon og system du ønsker, vi kan levere og installere alle type stasjoner.  

4. Avtal installasjonstid og dato med Nøtterøy Elektriske AS.

 

Elbillading med Tesla Wall Connector ladestasjon

Vi monterer Tesla Wall Connector, ladestasjonene kjøpes direkte fra Tesla og monteres av oss.

 

Les mer om Tesla Wall Connector

Bestill Tesla Wall Connector her: 

                                                                                                                                                                  Tesla Wall Connector forhandler                                          

Sikkerhetskrav for alle elbilladestasjoner

Ved etablering av ladepunkt for ladbar motorvogn/elbil kreves det at installasjonen er sikret med overspenningsvern ref. NEK400:2018
Overspenningsvern ferdig montert i ditt sikringsskap kr: 2900,- inkl. mva.


* *Forutsetter at det er plass i sikringsskapet.

 

Hvor jobber vi?

Med hovedsete i Borgheim sentrum, i Færder kommune leverer og installerer vi elbilladere på Tjøme / Nøtterøy (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. 

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om ditt ladebehov, om du trenger elbillading til huset eller hytta. Eller om du trenger ladestasjoner til ditt kontor / næringsbygg, eller sameie. Vi har gratis befaring. 

 

Er ladekabelen din blitt ødelagt? 

Elbillading kan være problematisk med en ødelagt kabel. Vår samarbeidspartner Ladefabrikken kan reparere de fleste ødelagte ladekabler. Dette er en god løsning for de fleste kabler som har lidd sin skjebne under gressklipperen eller lignende. Det sparer både miljø og lommebok å reparere fremfor å kjøpe nytt. Besøk Ladefabrikken for mer informasjon. 

 

Stolpe til elbillader                                                                                                              

Bedrifter og næringsbygg 

Trenger bedriften din ladestasjoner for egen bilpark, eller til besøkende av bedriften? Uansett om du kun trenger et lite anlegg, eller et fullverdig ladesystem kan vi levere og installere hele anlegget. Vi kan levere og installere alle type elbilladere og tilpasser oss kundens behov. 

 

Sameier og borettslag

Mangler sameiet eller borettslaget ditt mulighet for elbillading, eller mulighet til å måle forbruk hos de forskjellige beboerne? Vi har komplette abonnementsløsninger som måler og fakturerer beboere etter eget ladeforbruk, og har bred erfaring med å installere disse. Vi kan levere og installere alle type elbilladestasjoner og vi vil hjelpe dere med å finne den løsningen som matcher deres behov. Kontakt oss for en hyggelig prat om deres nye elbilladesystem. 

Er sameiet eller borettslaget i tvil om hva som bør gjøres? Se elbilforeningens side om elbillading i borettslag hvor det også er mulig å få uavhengig laderådgivning til kostpris.