Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

Elektriker Tjenester

Elektriker tjenester

Trenger du nye stikkontakter? Renovering av din elektriske installasjon? Råd om energisparing?

– Ingen jobber er for små eller store for oss!

Nøtterøy Elektriske AS har godt over 40 års erfaring som bedrift og leverer elektriker tjenester over hele vestfold

Vi er en elektrikerbedrift som leverer alt innen elektrisk installasjon. 

 

Elsjekk

Elsjekk

En elsjekk er en kontroll av det elektriske anlegget i din bolig. Under elsjekken gjennomgår vi sikringsskap, kabler, stikkontakter, bryter osv, for å sikre at alt er trygt montert og fungerer som det skal.

 

 

Smarthus

Smarthus

 Lengter du etter å ha full kontroll over energiforbruk i hjemmet? Med Smarthus får du full oversikt rett på mobilen, nettbrettet eller en installert skjerm i din bolig. Du får bedre kontroll over forbruket, og kan både øke komfort og spare energi.

 

 

 

Elbillading

Elbillading

Vi kan levere og installere alt av ladestasjoner for elbil. Usikker på hvilken ladestajon du trenger? Med gratis befaring hjelper vi deg å finne ladeløsningen som passer best for din bil og ditt behov.

Fastpris på hjemmelader

 

 

Solcelle

Solcelle

Velferdsteknologi er en fellesbetegnelse på tekniske installasjoner og løsninger som kan bedre den enkeltes evne til å klare seg selv i egen bolig, og bidra til å sikre livskvalitet og verdighet for brukeren. Vi tilbyr ulike løsninger som egner seg godt for eldre eller mennesker med nedsatt funksjonsevne.

 

Belysning

Har du planer om å pusse opp i hjemmet? 

Dersom du planlegger oppussing i hjemmet er det en gylden mulighet for å få optimalisert belysningen av rommene med hjelp av profesjonelle lyskonsulenter. Nøtterøy Elektriske har lang erfaring med å jobbe sammen med lyskonsulenter, og vi kan bringe med konsulent kostnadsfritt til befaring. Ved god planlegging vil vi for det første kunne skjule anlegget og samtidig montere lys i rommene der de gir mest effekt og ser estetisk best ut.

 

Varmekabler

Varmekabler

Er du usikker på om du trenger varmekabler eller varmefolie? Det er viktig å velge riktig.  Det er flere hensyn å ta med i betraktning når man skal installere varmekabler, derfor anbefaler vi å avtale en befaring med en av våre fagfolk som kan gi ekspertråd på hva som lønner seg mest for ditt prosjekt.Sikringsskap

Trenger sikringsskapet ditt en oppgradering?

Har du et eldre sikringsskapSikringsskap eller opplever du ofte at sikringene går? Da kan det hende du trenger å oppgradere sikringsskapet ditt. I en stadig økende elektrisk hverdag krever husstander også mer kapasitet på sitt strømnett enn tidligere. Er det lenge siden du har gjort noe på dette området kan det være lurt å ha en  kontroll fra en fagmann. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om ditt strømbehov.

Ser du etter elektriker tjenester som ikke er listet ovenfor er det bare å ta kontakt. Nøtterøy Elektriske AS utfører alt innen elektrisk installasjon.

Vi hjelper deg med å oppnå en optimal elektrisk hverdag!

Hvor jobber vi? 

Vi tar oppdrag på Tjøme / Nøtterøy (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om hvilke elektriker tjenester vi kan hjelpe til med, eller for å avtale en gratis befaring.

Godkjenninger

                                Elektriker Tjenester                                                     

 

 

Elektriker tjenester