Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

Solcelle

Solceller

Det blir stadig viktigere å tenke grønt, hva kan jeg gjøre? En investering i solceller på taket ditt vil gi deg lavere månedskostader på energien du benytter deg av. Nedbetalingstiden vil variere fra tak til tak, avhengig solforhold og installasjonskostnader og strømprisen, men et sted mellom 6 – 8 år vil du ha spart inn investeringen og sitte igjen med lavere strømutgifter. Grønn teknologi blir stadig rimeligere og bedre, invester i fremtiden nå! Nøtterøy Elektriske AS er en komplett leverandør av soltak og solcelleløsninger for private boliger, samt til bygg og næringsbransjen.

Solstein til privatmarkedet.

Har du en bolig der taket trenger en omlegging eller skal du bygge nytt? La solsteinen
betale ned taket ditt. Vi har en rekke produkter som kan opprettholde husets stil.
Dette produktet kommer i mange forskjellige utforminger. De fleste leverandører av takstein har
produkter som går overens med solcellestein.

Solcelle

Smartbox til flate tak

Smartbox paneler løftes lett opp på ditt eksisterende tak, det kreves ingen perforering av taktekket.
Denne løsningen er også kalkulert med ballast som både tar hensyn til ditt tak og
værforholdene i ditt fylke.
Dette er en meget effektiv måte å legge solceller på. 4 plater i samme rigg heises opp på
taket og kobles lett til neste 4 plater med en enkel «plug n play løsning»

Solcellepanel til næring

Det finnes potensielt tusenvis av tak som lett kan anlegge solceller. Her vil man oftest benytte seg av paneler som dekker store flater. Glem de gamle tradisjonelle blå panelene med sølvramme. Nå finnes det paneler i flere farger og fasonger. Integrerte i taket eller utenpåliggende, valget er ditt.

Solcelle
Solcelle
Solcellepanel

 

Enovastøtte til grønne tiltak

Du kan få inntil 47.500 kr i støtte fra Enova hvis du installerer solcelleanlegg og begynner å produsere egen strøm i hjemmet ditt, du kan også få støtte til fritidsbolig/hytte. El-produksjon med solceller gjør at du dekker deler av eget strømforbruk med fornybare energikilder. Det er også mulig å få støtte fra Enova til strømproduksjon gjennom vindmøller og vannkraft.  Strømmen du selv ikke bruker selges tilbake til kraftleverandører dersom anlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale. 

 

Det finnes ingen spesielle lokale krav om du skal installere disse anleggene på tak i Vestfold. Men det finnes unntak som alikevel gjør en søknadspliktig, for eksempel om boligen er av verneverdig verdi, eller området er ansett som bevaringsverdig. Dersom du har planer om å installere et solcelleanlegg på bakken må man avklare dette med kommunen da det blir en utvidelse av byggmasse på tomten din.  Se regler for Tønsberg kommune. 

Det kan være smart å gjøre flere tiltak for å bedre energistandarden i boligen din, Enova støtter også tiltak som: Varmegjenvinning av gråvann, solfangere,  og smart strømstyring for boliger (smarthus). «Gjør du flere tiltak som støttes av Enova øker du også støttebeløpet».  Se Enovas webside for mer info om økonomiske tilskudd for grønn energi, eller les mer om smarthus her

Hvor jobber vi? 

Vi tar oppdrag på Tjøme / Nøtterøy (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. 

Kontakt oss i dag for en befaring av ditt hjem eller næringsbygg, slik at vi kan finne den beste løsningen for deg eller din bedrift.