Bedrift

Vi utfører alt av el Service for din bedrift. Kontakt oss i dag for rådgivning vedr. din el installasjon, eller for å sette opp en fast serviceavtale for ditt anlegg/næringsbygg.

Internkontroll

Internkontroll skal gjennomføres minst annethvert år og er myndighetspålagt. Et stabilt og sikkert elektrisk anlegg gir kontrollert produksjon og redusert energiforbruk. Det hindrer også forsinkelser eller stans i driften. Vi kan ta oss av all internkontroll for deg!

Termografering

Nøtterøy Elektriske har gode rutiner for termografering. Termografering er en teknikk som brukes blant annet til å avdekke feil, mangler eller svakheter som kan forårsake strømstans og brann. Termografering benyttes også i økende grad for å avdekke varmetap i bygg, som fører til kostnadsbesparelser for bedriften din. Vi kan selvsagt også gi råd om alarmanlegg, nødlys og lignende for å bedre sikkerheten for dine ansatte.

Serviceavtale

Du kan inngå serviceavtale med oss, slik at du alltid har en elektriker tilgjengelig som kjenner til ditt elektriske anlegg og som kan rykke ut kjapt hvis problemer skulle oppstå.

Rådgivning

God belysning er viktig for både arbeidsmiljøet og økonomien. Nøtterøy Elektriske har lysrådgivere som hjelper deg å ivareta begge deler. Vi bistår også med energirådgivning, slik at du kan drifte lokalene mer lønnsomt med energieffektive systemer for belysning og varme.