Bedrift

Vi utfører alt av el Service for din bedrift. Kontakt oss i dag for rådgivning vedr. din el installasjon, eller for å sette opp en fast serviceavtale for ditt anlegg/næringsbygg.

Internkontroll

Internkontroll skal gjennomføres minst annethvert år og er myndighetspålagt. Et stabilt og sikkert elektrisk anlegg gir kontrollert produksjon og redusert energiforbruk. Det hindrer også forsinkelser eller stans i driften. Vi kan ta oss av all internkontroll for deg!

Termografering

Vi kan også utføre termografering. Det er en teknikk som brukes til å avdekke feil og svakheter som kan forårsake strømstans og brann. Vi kan selvsagt også gi råd om alarmanlegg, nødlys o.l. for å bedre sikkerheten for dine ansatte.

Serviceavtale

Du kan inngå serviceavtale med oss, slik at du alltid har en elektriker tilgjengelig som kjenner til ditt elektriske anlegg og som kan rykke ut kjapt hvis problemer skulle oppstå.

Rådgivning

God belysning er viktig for både arbeidsmiljøet og økonomien. Elektromiljø har lysrådgivere som hjelper deg å ivareta begge deler. Vi bistår også med energirådgivning, slik at du kan drifte lokalene mer lønnsomt med energieffektive systemer for belysning og varme.