Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

Optimalisering av belysning for trivsel og estetikk

Riktig valg av belysning har stor innvirkning på stemningen både innendørs og utendørs, enten det er hjemme, på hytta eller på jobben. Hvis du har planer om å pusse opp hjemmet ditt, gir det en gylden mulighet til å optimalisere belysningen i rommene ved hjelp av profesjonelle lyskonsulenter. Nøtterøy Elektriske har lang erfaring med å samarbeide med lyskonsulenter, og vi tilbyr gratis befaring med en konsulent.

Ved god planlegging kan vi sørge for at anlegget skjules og lysene monteres på en måte som gir optimal effekt og estetisk appell. Vi samarbeider med Norlux AS, som har erfaring innen belysning og tilbyr dyktige lyskonsulenter. Du kan finne mer informasjon på Norlux.com 

 

Har du planer om å pusse opp i hjemmet? 

Hvis du vurderer oppussing av hjemmet ditt er det en gylden mulighet for å få optimalisert belysningen av rommene med hjelp av profesjonelle lyskonsulenter. Nøtterøy Elektriske har lang erfaring med å jobbe sammen med lyskonsulenter, og vi kan bringe med konsulent kostnadsfritt til befaring. Ved god planlegging vil vi for det første kunne skjule anlegget og samtidig montere lys i rommene der de gir mest effekt og ser estetisk best ut. Vi har et solid samarbeid med erfarne lyskonsulenter fra Norlux AS. Besøk Norlux.com for mer informasjon om deres ekspertise innen belysning

Husprosjekt Skogroveien 147 scaledHusprosjekt Skogroveien 135 scaledHusprosjekt Skogroveien 78 2 scaledHusprosjekt Skogroveien 107 scaledHusprosjekt Skogroveien scaledBelysning

Lysplanlegging for ditt behov

Lysplanlegging er relevant enten du bygger nytt, pusser opp eller bare trenger mer lys i hjemmet ditt. En lysplan tar hensyn til estetikk, funksjon og miljø. Med en god lysplan kan du oppnå designmessige fordeler samtidig som du utnytter lyset effektivt uten å bruke unødvendig energi. I en bolig har ulike rom ulike funksjoner, og det er stor fordel å planlegge belysningen deretter. 

Badet, kjøkkenet, soverommet og stuen har alle forskjellige behov når det kommer til lys. Det er også praktisk å ha muligheten til å kontrollere belysningen i ulike soner etter behov. Enten det er vinter eller sommer, vil du ha behov for mer eller mindre lys. Under en filmkveld er det fint å kunne velge en stemningsmodus, og når du ønsker å spare strøm, kan du enkelt aktivere en strømsparingsmodus.

En planlagt utelysplan gir fordeler

  • Forlenger bruken av utendørsområdet.
  • Skaper en hyggelig atmosfære.
  • Riktig valg og plassering av lys gir en bedre romfølelse både ute og inne.
  • Utelys kan også brukes som ledebelysning til oppkjørsler, innganger, garasjer og andre utendørsområder.
  • Riktig bruk av utelys kan bidra til å redusere lysforurensning. Vi anbefaler absolutt å bruke en lyskonsulent for å oppnå de beste resultatene.

Styr belysningen både innendørs og utendørs fra en app

Med smarthusløsninger kan du styre alt i hjemmet ditt fra telefonen eller nettbrettet ditt via en app, inkludert belysningen. Det er enkelt å justere ulike lysmoduser som ofte brukes, for eksempel filmkveld, middag, nattmodus, vinter- eller sommermodus. Hvis du har en smartløsning installert, har du alltid full oversikt og kontroll over strømforbruket, noe som gir deg muligheten til å spare energi.

Belysning og næringsliv

God belysning er like viktig for næringslivet. Dårlig belysning på kontoret kan gjøre ansatte trøtte og uopplagte, mens for sterkt lys på en kaffebar kan ødelegge den avslappende og koselige atmosfæren gjestene ønsker. Enten det er små eller store rom, næringsbygg, butikker eller kafeer, spiller belysningen en viktig rolle. Ved å samarbeide med profesjonelle lyskonsulenter kan du sikre en optimalisert lysplan der både funksjon og design er i fokus. Nøtterøy Elektriske AS kan tilby en kostnadsfri lyskonsulent.

 

Hvor jobber vi? 

Vi tar oppdrag på Tjøme / Nøtterøy (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale om dine lysbehov, eller for å avtale en gratis befaring.