Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

Smarthus

Hva er smarthus?

Et smarthus er et boligsystem som tar i bruk smart teknologi for å styre og optimalisere energibruk. I praksis betyr det at den elektriske installasjonen kan kontrolleres sentralt i huset eller desentralt via en mobilapp eller nettbrett. I dag er det mulig å styre en rekke elektriske komponenter i et smarthus, inkludert oppvarming, belysning, solskjerming, kaffetrakter, TV, garasjeport, med mer.

Smarthus

Det er fullt mulig å ettermontere smarthusløsninger i eksisterende boliger, så det er ingen hindring selv om boligen ikke er ny. I nye boliger er det kun fantasien som setter grenser for hvilke funksjoner som kan implementeres. Vi tilbyr og installerer et bredt utvalg av smarthusløsninger, og vi hjelper deg gjerne med å finne den som passer best for deg og din bolig.

En av fordelene med et smarthus er at du kan redusere strømregningen ved å effektivisere energiforbruket generelt og kjøre tyngre apparater og lade elbiler når strømprisene er lave. Med en smarthusløsning kan du styre dette enkelt via en app, slik at du har full oversikt og kontroll. Det er også verdt å merke seg at installasjon av smarthus støttes av ENOVA gjennom ulike tiltak. Du kan finne mer informasjon om støtteordninger for smarthus på ENOVAs nettsider.

Videre kan investering i solcellepaneler være en god løsning for fremtiden. ENOVA tilbyr bidrag til husholdninger som installerer solcelleløsninger som er koblet opp mot strømnettet. Du kan lese mer om dette under solcelle.

 

Strømkontroll fra Futurehome med støtte fra Enova

Strømkontroll er et strømstyringssystem som lar deg ta kontrollen over forbruket ditt. Med dette smarthussystemet kan du styre gulvvarme, elbillader, smarte stikkontakter, lysstyring og varmtvannsbereder fra mobiltelefonen. I tillegg kan du enkelt sette grense for maks belastning på strømnettet ditt, noe som gir deg lavere nettleie. Utover lavere nettleie vil et strømstyringssystem flytte forbruket til flyttbare strømkilder som f.eks gulvvarme til da strømprisen er lavest. Dette vil spare deg for mye penger når strømprisen er høy.
 
 
Smarthus

 

 

Pakken inneholder:

Rele til varmtvannsbereder, smart-hub, termostat og en han sensor.

                                    Relay                         smarthub                               Termo        HAN

Enova er på banen for å hjelpe til med å få ned strømforbruket i landet. De gir insentiver for smarte strømsparingstiltak. 

Du kan få dekket 35 % av totalinvestering for  smart strømstyringssystem i Enovastøtte på inntil 10.000 kroner.  

 

Les mer om støtte fra Enova her

 

Hva kan du spare? 

Futurehome har laget en kalkulator for å estimere hva man kan spare på smart strømstyring, se lenke nedenfor. 

  
  
 Hvor jobber vi?

Vi leverer tjenester på Tjøme, Nøtterøy, (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. Kontakt oss i dag og vi vil hjelpe deg med å oppnå en optimal elektrisk hverdag!