Elektriker i Tønsberg | Nøtterøy

Smarthus

Hva er smarthus?

Et smarthus er rett og slett et hus som styrer energi smart.
Det vil med andre ord si at den elektriske installasjonen kan styres både sentralt i huset eller de-sentralt via en APP på din mobil eller på et nettbrett. 

Vi har i dag muligheter for å styre det meste av elektriske komponenter, dette være seg varme, lys, solskjerming, kaffetrakteren, Tv, garasjeport mm.

Smarthus

Smarthus kan ettermonteres i eksisterende boliger, det er ikke et hinder at boligen ikke er ny. I nye boliger er det kun fantasien som setter grenser.
Vi leverer og monterer en rekke smarthus løsninger, kontakt oss for å finne løsningen som passer deg og din bolig. 

Du kan også redusere strømregningen i boligen ved å effektivisere det generelle forbruket, og i tillegg kjøre tyngre apparater og elbilladere når strømmen er billig. En smarthusløsning vil kunne la deg styre dette via APP slik at du har full oversikt og kontroll. 

Husk at installasjon av smarthus støttes av ENOVA med en rekke forskjellige tiltak, se Enovas boligtiltak med støtte for mer informasjon.

Solcellepaneler er også en god investering for fremtiden.  Enova er på banen med bidrag for husholdninger som installerer solcelleløsninger som kobles opp mot strømnettet. Les mer 

Strømkontroll fra Futurehome med støtte fra Enova

Strømkontroll er et strømstyringssystem som lar deg ta kontrollen over forbruket ditt. Med dette smarthussystemet kan du styre gulvvarme, elbillader, smarte stikkontakter, lysstyring og varmtvannsbereder fra mobiltelefonen. I tillegg kan du enkelt sette grense for maks belastning på strømnettet ditt, noe som gir deg lavere nettleie. Utover lavere nettleie vil et strømstyringssystem flytte forbruket til flyttbare strømkilder som f.eks gulvvarme til da strømprisen er lavest. Dette vil spare deg for mye penger når strømprisen er høy.
 
 
Smarthus

 

 

Pakken inneholder:

Rele til varmtvannsbereder, smart-hub, termostat og en han sensor.

                                                                                                   

Enova er på banen for å hjelpe til med å få ned strømforbruket i landet. De gir insentiver for smarte strømsparingstiltak. 

Du kan få dekket 35 % av totalinvestering for  smart strømstyringssystem i Enovastøtte på inntil 10.000 kroner.  

 

Les mer om støtte fra Enova her

 

Hva kan du spare? 

Futurehome har laget en kalkulator for å estimere hva man kan spare på smart strømstyring, se lenke nedenfor. 

  
  
 Hvor jobber vi?

Vi leverer tjenester på Tjøme, Nøtterøy, (Færder), Tønsberg, Sandefjord og Horten. Kontakt oss i dag og vi vil hjelpe deg med å oppnå en optimal elektrisk hverdag!