Solcelle

Solceller

Det blir stadig viktigere å tenke grønt, hva kan jeg gjøre? En investering i solceller på taket ditt vil gi deg lavere månedskostader på energien du benytter deg av. Nedbetalingstiden vil variere fra tak til tak, avhengig solforhold og installasjonskostnader og strømprisen, men et sted mellom 6 – 8 år vil du ha spart inn investeringen og sitte igjen med lavere strømutgifter. Grønn teknologi blir stadig rimeligere og bedre, invester i fremtiden nå! Nøtterøy Elektriske AS er en komplett leverandør av soltak og solcelleløsninger for bygg og næring.

Solstein til privatmarkedet.

Har du en bolig der taket trenger en omlegging eller skal du bygge nytt? La solcellesteinen
betale ned taket ditt. Vi har en rekke produkter som kan opprettholde husets stil.
Solcellestein kommer i mange forskjellige utforminger. De fleste leverandører av takstein har
produkter som går overens med solcellestein.

Solceller til flate tak

Smartbox solcellepaneler løftes lett opp på ditt eksisterende tak, det kreves ingen perforering av taktekket.
Denne løsningen er også kalkulert med balast som både tar hensyn til ditt tak og
værforholdene i ditt fylke.
Dette er en meget effektiv måte å legge solceller på. 4 plater i samme rigg heises opp på
taket og kobles lett til neste 4 plater med en enkel «plug n play løsning»

Solceller til næring

Det finnes potensielt tusenvis av tak som lett kan anlegge solceller. Her vil man oftest benytte seg av solcellepaneler som dekker store flater. Glem de gamle tradisjonelle blå panelene med sølvramme. Nå finnes det solcellepaneler i flere farger og fasonger. Integrerte i taketeller utenpåliggende, valget er ditt.

 

Enova støtte til solcelleanlegg

Du kan få inntil 47.500 kr i støtte fra Enova hvis du installerer solcelleanlegg og begynner å produsere egen strøm i hjemmet ditt, du kan også få støtte til fritidsbolig/hytte. El-produksjon med solceller gjør at du dekker deler av eget strømforbruk med fornybare energikilder. Det er også mulig å få støtte fra Enova til strømproduksjon gjennom vindmøller og vannkraft.  Strømmen du selv ikke bruker  selges tilbake til kraftleverandører dersom anlegget er tilkoblet strømnettet gjennom en plusskundeavtale. 

Det finnes ingen spesielle lokale krav om du skal installere solcelleanlegg på tak i Vestfold. Dersom du har planer om å installere et solcelleanlegg på bakken må du avklare dette med kommunen da det blir en utvidelse av byggmasse på tomten din. 

Det kan være smart å gjøre flere tiltak for å bedre energistandarden i boligen din, Enova støtter også tiltak som: Varmegjenvinning av gråvann, solfangere,  og smart strømstyring for boliger (smarthus). Se Enovas webside for mer info om støtte til solcelle, eller les mer om smarthus her

Hvor jobber vi?

Vi leverer tjenester på Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg, Sandefjord og Horten. 

 

Kontakt oss i dag for en befaring av ditt hjem eller næringsbygg, slik at vi kan finne den beste løsningen for deg.